Katlijn & Sara bio pagina

Bio

Katlijn Voordeckers – OpmerKelijk

is zaakvoerder van OpmerKelijk. Ze helpt vrouwelijke ondernemers die willen starten, groeien of zich willen heroriënteren om zich OpmerKelijk te profileren met een duidelijk concept, een krachtig aanbod, een heldere communicatie en een strategische aanpak. Zo worden ze OpgemerKt en bereiken ze meer klanten. Als brandingexpert organiseert Katlijn groepstrainingen, businesstrajecten en netwerkevents.  Ze leert vrouwelijke ondernemers om OpmerKelijk te durven zijn in elke fase van hun ondernemerschap dankzij een doelgericht plan van aanpak. Lees wat klanten van haar aanpak vinden of ontdek haar volledige profiel op [LinkedIn].

 

Sara Reymen – Tekstueel

is zaakvoerder van copywritingbureau Tekstueel, een gedreven schrijversteam van creatieve taalvirtuozen, copywriters en vertalers. Zij zetten de boodschap van zelfstandige ondernemers, kmo’s en organisaties krachtig op papier vanuit hun bedrijfsstrategie. Zo creëren ze een sterk en coherent bedrijfsimago met hun communicatie … en verkopen ze meer. Sara schreef als auteur, co-auteur en ghostwriter verschillende non-fictieboeken. Lees wat klanten van haar aanbod vinden of ontdek haar volledige profiel op [LinkedIn].

 

Els Verbakel – Studio EVF

van Studio EVF maakte de portretten van de onderneemsters die getuigen in dit boek. Els fotografeerde vorig jaar ook de bekende moeders in ‘Moeder en carrière, een topcombinatie’ van Sara Reymen. Zij slaagt er telkens weer in om licht te werpen op de spontaneïteit van de mensen die ze portretteert. Bekijk haar volledige profiel op [LinkedIn].